Webfejlesztés


     Napjainkban már nem az a kérdés, mint 10 évvel ezelőtt, hogy van-e szükség online jelenlétre? Ma már erre a kérdésre a válasz a túlélésünk, stabilitásunk, növekedésünk záloga. Mindössze azt kell mielőbb megválaszolni, hogy mikor kezdjük ennek a kiépítését, kikkel, miként és milyen anyagi ráfordítással?

     A weboldal egy olyan a világhálón keresztül elérhető internetes tartalom, ami egy saját "domain" néven keresztül önálló elérhetőséggel rendelkezik. Egy összetett információs felület, amely általában több összefüggő oldalból áll, ahol képeket, írott szöveget, videokat, hanganyagot találunk, egy dinamikus rendszer elemeiként, ami egy egységes és áttekinthető képet jelenít meg a számunkra.
    A webáruház egy olyan virtuális "vásártér", ahol az eladó és érdeklődő között, egy eladó által irányított folyamat részeként a végső lépésben virtuálisan egy termék, vagy szolgáltatás értékesítése valósul meg. Ez a folyamat eredményeképpen, az eladó egy vásárlási szándékot alátámasztó rendelést kap meg, ami alapján előkészíti a megrendelt terméket szállításra, amit valamilyen csomagkézbesítő szolgáltatás révén a vásárló kézhez kap. A vásárlónak a megrendelt termékért, vagy szolgáltatásért, általában több fizetési módozatot is felajánlanak (ilyen lehet a banki utalás, bankkártyás fizetés, utánvét, stb.).  

    A Web fejlesztés során az ügyfelek igényeinek felmérését követően, a programozóink olyan weboldal, webshop hoznak létre aminek eredményeként a végfelhasználók, egy megbízhatóságot tükröző, gyors és könnyen kezelhető rendszert kapnak kézhez.