Arculat és web design tervezés


 

    Ahogyan a mondás is tartja a szem a lélek tükre, ugyanez igaz a webdesignra, a logóra, a komplett cégarculatra is, melyek együttesen tükrözik az első benyomást egy cégről. Digitális világunkban már alapvető tevékenységnek számít, hogy az első benyomást a vállalkozás weboldala nyújtja a látogató felé, legyen az partner, leendő munkatárs, vagy vásárló. Egy weboldal akkor számít sikeresnek, ha közvetíteni tudja a vállalkozás üzenetét a célközönségnek. Ezt pedig tudatos, jól átgondolt, arculatba illő webdesignal tudja elérni.

    Az embereknek öt másodperc vizuális élmény elegendő, hogy eldöntsék mennyire érdekes az üzenet, amit közvetítenek feléjük. Mára a cégek üzleti tevékenységét nagyban befolyásolja az internet adta lehetőségek tárháza. Legyen szó kis, vagy nagy cégről, bármelyik esetben nagy hatékonysággal lehet alkalmazni a sikeres marketing stratégiákat, ehhez pedig elengedhetetlen eszköz egy egyedi weboldal.

    Cégünk küldetése egy olyan webdesign és arculat megalkotása, mely tükrözi a cég tevékenységét, küldetését, egyediségével kiemelkedik a konkurensek közül és egyben igazodik a cég image-éhez.

    Egy ütős grafika eladja magát és ezzel magát a terméket, szolgáltatást vagy az eszmét, amit közvetíteni szeretnénk. Azért vagyunk MI, hogy megálmodjuk és kivitelezzük a cég profiljához leginkább illő logót, névjegykártyát, tájékoztató prospektust, molinót, termékkatalógust és számos olyan közvetítő eszközt, mellyel cége sikerességét növelhetjük.